Minősített adattörlés

Adattörlés a legmagasabb biztonsági sztenderdeknek megfelelően.

Mit tud a BLANCCO minősített adattörlés?

blancco

if_number-one_1288813

if_number-two_1288820

if_number-three_1288812

if_number-four_1288819

Tanusított és minősített hatékonyság

 

A BLANCCO termékei rendelkeznek a legtöbb ajánlással a piacon. Nemzetközi és nemzeti hatóságok tanúsítványa, mely garancia a hatékony adattörlésre és fertőtlenítésre.

Automatizált törlési folyamat

 

Több mint 15 éve a BLANCCO az adattörlés és adathordozó megsemmisítés szakértője. A teljes egészében automatizált törlési folyamat Önnek pénzt, időt és erőforrást takarít meg.

Megoldás minden helyzetre

 

Bármilyen adathordozót kell fertőtleníteni, a BLANCCO termékei minden esetben megoldást kínálnak. Legyen szó USB kulcsról, mobiltelefonról, esetleg szerverekről, biztos lehet benne, hogy a BLANCCO termékei minden adatot visszaállíthatatlanul törölnek.

Egyszerűség, előremutató technológia

 

A BLANCCO teljesen felülírja az adathordozók területét, beleértve a HPO és a DCO területeket. Kezeli a hibás és a remappelt szektorokat, mindezekről jegyzőkönyvet állít ki, és mindezt persze automatikusan.

A BLANCCO hatékonyságát az alábbi szervezetek tanusítják:

NATO

 

usa

Common Criteria a világ jelenlegi legelismertebb biztonsági tanúsítványa.

commoncriteria

TÜV Süd

tuvsud

Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma

usa

Francia Nemzetvédelmi Hatóság

securitysystem

Egyesült Királyság Védelmi Minisztériuma

dipcog

Cseh Köztársaság Nemzetbiztonsági Hivatala

nationalsecurityagency

Lengyel Belbiztonsági Szolgálat

polish

BLANCCO termékek a különböző igényekhez igazodva:

TELJES TÖRLÉS

RÉSZLEGES TÖRLÉS

MENEDZSMENT

HARDVEREK

Blancco Drive Eraser

 

Munkaállomások, mobil munkaállomások, szerverek és kiszerelt merevlemezek törlése.

 

A Blancco Drive Eraser kiterjedt hardvertámogatása lehetővé teszi a RAID konfigurációk lebontását is. Széles körben támogatjuk a személyi számítógépeket, a notebookokat és az adattárolókat.

 

Blancco Drive Eraser

Blancco LUN Eraser

 

Minősített, megbízható adattörlés nagyvállalati adatközpontok számára. Működő, élő környezetben a logikai meghajtók törlése anélkül, hogy az adatközpontot le kellene állítani.

 

A Blancco LUN Eraser így kiválóan megfelel a storage tárolórendszerek törlésére is, mivel a disk-ek operációs rendszerét érintetlenül hagyja, csak a logikai meghajtókon tárolt üzleti adatokat írja felül.

 

Row of network servers in data center

Blancco Management Console

 

A Blancco Management Console teljeskörűen kezeli a Blancco szoftverei által kiállított jegyzőkönyveket, és ellenőrzi azok hitelességét. Könnyedén kezelhető a minősített adattörlés, az informatikai eszközök eladásának és leselejtezésének teljes folyamata, a hardverleltárak kezelése, valamint az adattörlések riportolása audit céljára.

 

A Blancco Management Console tárolja a sikeres törlések jegyzőkönyveit.

 

Blancco Management Console

Mágneses Merevlemez Megsemmisítő Készülék

 

A NATO SECRET minősítéssel rendelkező, a központosított közbeszerzés keretei között is elérhető Ontrack Eraser Degausser mágneses megsemmisítő készülék egy olyan, szervezetek számára kifejlesztett megsemmisítő eszköz, amelynek segítségével könnyen, gyorsan és egyszerűen semmisíthető meg nagy mennyiségű merevlemez és mágnesszalag (pl. DAT/DDS Tape szalagok).

 

Folyamatosan működtethető, és egy adathordozó megsemmisítése maximum 5 másodpercet vesz igénybe.

 

demagnetizáló

Blancco Mobile Device Eraser

 

Megbízható adatmegsemmisítés, mobiltelefonok, iPadek, Androidos telefonok és egyéb táblagépek esetében.

A mobiltelefonok és tabletek visszaállítása a gyári állapotra nem törli az adatokat a készülékről. A Blancco Mobile Device Eraser törli az e-maileket, a névjegyeket, az üzeneteket, és 100%-osan fertőtleníti az okostelefonokat és a tableteket.

 

smart phone

Blancco File Eraser

 

A mindennapos adattörlések leghatékonyabb elvégzése gyorsan, egyszerűen, hatékonyan. Egyszerű menedzselhetőség, automatikus és manuális felülírási rutinok, amelyek megfelelnek az adattörlésre vonatkozó előírásoknak.

 

A Blancco File megoldást azoknak a felhasználóknak terveztük, akik érzékeny adatokkal dolgoznak. Megoldást kínál az Excel kimutatások, a Word dokumentumok, a fotók, az ideiglenes fájlok törlésére.

 

data-deletion-in-local-networks-lan

Blancco Cloud

 

A Blancco Cloud egy felhő alapú központi menedzsment, mely helyettesíti a Blancco Management Console-t, és megoldást nyújt a kis- és középvállalatok adattörlési igényeire.

 

Az adatok soha nem kerülnek ki a szervezetből, kizárólag a sikeres adattörlések jegyzőkönyvei tárolódnak a felhőben.

 

Blancco Cloud

Blancco Enterprise Erase E800

 

A Blancco Enterprise Erase E800 egy szerver minősítésű, nagyvállalati megoldás az adatközpontokban jelentkező magas törlési, adathordozó fertőtlenítési igényekre.

 

Az E800 konfigurálható a merevlemezek széles körének kezelésére, beleértve a SAS, SATA, IDE, a Fibre Channel (FC) és az SCSI lemezeket.

 

ADATTÖRLÉS, SELEJTEZÉS PROBLÉMAKÖR

Blancco Removable Media Eraser

 

USB kulcsok, SD kártyák, CF kártyák, továbbá minden más FLASH memóriát használó eszközök szakszerű törlése.

 

Az alkalmazás megbízhatóan töröl minden adatot olyan félvezetős memóriát használó adathordozókról, melyeket a Microsoft Windows támogat, és eltávolítja az információk 100%-át.

 

Blancco Removable Media Eraser

Blancco Virtual Machine Eraser

 

Automatikusan, megbízhatóan és véglegesen semmisít meg minden adatot virtuális gép vagy szerver környezetben.

 

A virtuális gépekről és szerverekről eltávolított adatok a legtöbb esetben könnyedén helyreállíthatóak egy forensic eszköz segítségével, ha nem gondoskodunk ezek megfelelő és biztonságos, felülírással történő törléséről.

 

alt_2

Blancco Mobile Diagnostics

 

A Blancco Mobile Diagnostics a mobiltelefonok üzemeltetésével és kezelésével foglalkozó vállalatok, a mobil operátorok elengedhetetlen segédeszköze.

 

A Blancco Technology Grouphoz tartozó Xcaliber Technologies által fejlesztett SmartChk diagnosztikai szoftver 52 különböző tesztet képes lefuttatni az iOS és az Android eszközökön, hogy automatikusan megtalálja és jegyzőkönyvezze a hibákat és a nem működő alkatrészeket.

Two smart phones standing

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban kérjük, írjon az info@serco.hu e-mail címre, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és munkatársunk hamarosan visszahívja!