2020. február 06.

Már Afrikában hasít a SERCO!

Február 3-án sikerült megjavítani az autót, és a SERCO Explorer Team haladt tovább Sierra-Leone felé. Végül egy későbbi komppal sikeresen átjutottak Afrikába: miután szárazföldre értek, egy 600 km-es szakasz következett. Tegnap megpihentek Marrákesben, Marokkó negyedik legnagyobb városában. A csapat beszámolója szerint a főtér gyönyörű, nagyon jó a hangulat és az ételek is különlegesek.

Célként tűzték ki, hogy mára utolérik a mezőnyt, amit sikeresen teljesítettek is. A szerda éjszakát ennek érdekében a semmi közepén, egy kősivatagban töltötték, de nem egyedül: számos versenyző, valamint a helyi rendőrök is csatlakoztak hozzájuk, együtt buliztak hajnalig. A többi versenyzőt egyébként Assa-ban (Marokkó) érték be, ma már együtt haladnak tovább Samara felé. A csapat újra együtt halad a mezőnnyel, mi pedig szurkolunk, hogy minél simábban vegyék a rájuk váró, további akadályokat!

Kapcsolati űrlap

Segítse elő a gyors kommunikációt, a megfelelő terület kiválaszásával! Köszönjük!


© SERCO. Minden jog fenntartva. Site by Meraki.

SERCO Informatika
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.