Datarunner

Adathordozók off-site tárolása, kezelése ISO minősítéssel.

Datarunner szolgáltatásunk biztosítja Ügyfeleink adatainak távoli helyszínre történő, biztonságos szállítását, off-site tárolását, és katasztrófa esetén a szerződéses határidőn belüli visszaszállítását. Magyarországon egyedüliként ISO minősítéssel is rendelkező Datarunner szolgáltatásunk minden tekintetben megfeleltethető az üzletfolytonossági (BCP), a katasztrófaterv (DRP) és az adatmentési metodikák előírásainak. Igazodik az idevágó törvényekhez, jogszabályokhoz és központosított közbeszerzés keretén belül is lehívható.

 

Az off-site storage service megvédi az adathordozókat a fizikai megsemmisüléstől a megbízó telephelyén bekövetkező katasztrófa (tűzkár, vízkár stb.) esetén. Elérhető állapotban tartja az adatokat akkor is, amikor az Ügyfél számítóközpontja valamilyen okból nem megközelíthető. Előnye, hogy a külső helyszínű adattárolás (cold site) lehetővé teszi az adatok helyreállítását azok sérülése vagy megsemmisülése esetén (pl.: vírustámadás, számítógépes bűnözés, szabotázs, rendszerhiba, stb.).

 

A Datarunner szolgáltatás biztosítja a hosszú távon tárolt, archív adatok használatát a jövőben felmerülő adóügyi, jogi, üzleti, stb. ügyekben is. A gyors, pontos, ütemezett szállítás állandó azonosítással rendelkezik. A biztonsági plomba-és címkerendszer, a kétkapus páncélterem garantálja, hogy az általunk kezelt adatok közvetlen bizonyítékként legyenek használhatóak.

 

Szolgáltatásunkat  igény  szerint  választható  adattárolókon  és  Ügyfeleink  anonimitásának biztosítása mellett ajánljuk.