Skip to main content

Uncategorised

Our awards

Our awards

Our awards

We are pleased to share our achievements of which SERCO Informatika Zrt. can be proud. In recognition of our work we have won several prestigious awards over the past years, which further encourage us to continue innovating and providing high quality services.

We pride ourselves on our commitment to excellence and continue to strive to deliver the very best to our clients. Thank you for joining us on this journey and for your vote of confidence.

Lenovo
  • Biggest Partner of the Year

    2023

  • Biggest Think Partner of the Year IDG/ISG

    2022

  • Lenovo ISG Platinum Partner

    2022

  • Lenovo largest government partner in terms of turnover

    2018

  • Lenovo Hungary's Outstanding Business Performing Partner of the Year 2015 in the Large Enterprise and Government

    2015

Fujitsu
  • Transformation Partner of the Year

    2023

  • Largest Partner of the Year

    2019

  • Largest Partner of the Year

    2016

  • Largest Partner of the Year

    2015

     
Cégtörténet

Read more …Our awards

  • Hits: 68

Sporttámogatás

Sporttámogatás

Sporttámogatás

SERCO UNI Győr női kosárlabdacsapat

A SERCO elkötelezett a helyi közösségek fejlődése iránt. Mint magántulajdonú, magyar cég, tisztában van azzal, hogy a segítség mennyit jelent a helyben élők számára, egy-egy közösség életének megkönnyítésére.

Éppen ezért – a már létező, gyümölcsöző együttműködést új szintre emelve – az UNI Győr női kosárlabdacsapat kiemelt támogatójaként a 2022/23-as évadban a nevét is adja a csapat további sikereihez. A lányok ezentúl SERCO UNI Győr néven, a SERCO támogatásával még stabilabb körülmények között készülhetnek fel mérkőzéseikre.

A SERCO UNI Győr kosárlabdacsapat weboldala

Budapest-Bamako rally: SERCO Explorer Team

A SERCO évekkel ezelőtt kezdte meg támogatói együttműködését a Budapest-Bamako Rally-n a Tóth László vezette SERCO Explorer Teammel. A csapatkapitány több mint tízszer teljesítette a futamot és juttatott célba humanitárius adományokat a világ legszegényebb országaiba.

Kovács Bálint, H-Moto team

Bálint ötéves kora óta motorozik és 2014 óta a H-Moto Team tagja. A SERCO csapata büszke arra, hogy 2015 óta támogathat egy olyan fiatal sportolót, aki 13 évesen már a felnőtt mezőnyben indult és ott ért el számos dobogós helyezést. Pályája azóta is felfelé ível, egymás után három évben is nagyon szép eredményekkel zárta az Endurance 24 órás világbajnokságot.

Kovács Bálint weboldala

Read more …Sporttámogatás

  • Hits: 1899

IT Angyalai

IT Angyalai Podcast sorozat

Nők, akik nem a levegőbe beszélnek.

IT Angyalai Podcast sorozat

Nők, akik nem a levegőbe beszélnek.

Az EUROSTAT adatai szerint 2019-ben a női informatikusok aránya épp csak meghaladta a 10 százalékot, így az uniós országok rangsorában az utolsó előtti helyen állunk. A SERCO a maga módján két eszközzel is harcol e lehangoló statisztika javításáért.

Először is, a SERCO-nál – a hazai informatikai vállalkozások tekintetében is szinte egyedülálló módon – két hölgy is megtalálható az öttagú felsővezetésben. E kiváló szakemberek menedzseri pozícióba helyezése a SERCO elkötelezettségét jelenti a társadalmi egyenlőség irányában.

A másik fontos lépés a SERCO számára egy saját podcast elindítása volt. Az IT Angyalai néven 2021 ősze óta futó beszélgetéssorozat középpontjában az informatikai szektorban dolgozó nők állnak. A podcast tág teret szentel az előítéletek eloszlatásának és bemutatja, mit profitálhat a társadalom, ha lehetőséget, karriert biztosít az informatikai iparban a nőknek.

IT szolgáltatások

Read more …IT Angyalai

  • Hits: 1748

Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás

Felelős vállalatként a SERCO számára az üzleti sikereken túl kiemelt fontossággal bír az is, hogy aktívan szerepet vállaljon az informatika hiánypótló területén, valamint egyéb társadalmi tevékenységekben.

Ezért indítottuk útjára az IT Angyalai podcastsorozatunkat 2021 őszén és ezért kezdtünk bele több sportág prominens csapatának és versenyzőjének támogatásába.

IT szolgáltatások

Read more …Társadalmi szerepvállalás

  • Hits: 1612

RSVP-Tihany

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
regisztráció programterv Naptárhoz adás
Ezúton is köszönjük támogató partnereink hozzájárulását a rendezvény megvalósításához!
regisztracio

Read more …RSVP-Tihany

  • Hits: 895

RSVP-Tokaj

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
regisztráció programterv Naptárhoz adás
Ezúton is köszönjük támogató partnereink hozzájárulását a rendezvény megvalósításához!
regisztracio

Read more …RSVP-Tokaj

  • Hits: 959

Kiberbiztonság

Kiberbiztonság

Hogy minden kibertámadás sikertelen legyen

Kiberbiztonság

Hogy minden kibertámadás sikertelen legyen

A vállalatok digitalizálódása az egyik legerősebb trend az IT szektorban. Minden mindennel összekapcsolódik, a hálózattal is. A modern innovációk a hatékonyság növelésében segítenek, sok esetben azonban a kiberbiztonság szempontjából kérdésesek. A felhő alapú technológiák, az IoT eszközök az életünk részévé váltak az irodában, használatuk során azonban nem árt különös figyelmet szentelni a biztonságnak.

Mitől sebezhető egy vállalkozás?

  • nem fordítanak elég gondot a biztonságra
  • nem történik gyakran biztonsági mentés
  • nem megfelelően bánnak a személyes adatokkal
  • nem frissítik a rendszer, elhanyagolják a karbantartás

A kiberbiztonság kiépítésének célja, hogy távoltartsa a kiberbűnözőket és a támadókat, és megvédje a céges adatokat, infrastruktúrát, a szervezet működését. A biztonsági szakember olyan, mint egy kapuőr. Védi a kiberbiztonság érdekében felépített, bástyákkal körülvett rendszert, aminek számos rosszindulatú támadást vissza kell vernie.

A kibertámadások típusai

A kibertámadások igen sokfélék lehetnek, attól függően, hogy mi a támadó célja. A támadók roppant kreatívok, ha kártevésről van szó, így sokszor nem is olyan egyszerű az esetek felismerése.

  • A zsarolóvírus blokkolja a tartalom vagy éppen a hálózat elérését és ezt csak váltságdíj ellenében oldja fel a támadó.
  • A szolgáltatásmegtagadásos támadások a rendszer erőforrásait túlterhelik, így az nem tud megfelelően reagálni.
  • Egyes támadások a jelszavakat célozzák. Ezek megszerzése történhet a kollégák jóhiszeműségét, figyelmetlenségét kihasználva.
  • A drive-by támadások során a támadó nem biztonságos weboldalakat használ, ezekbe helyez el rosszindulatú szkripteket.
  • Az adathalászat leginkább e-mailen keresztül éri utol a munkatársakat egy látszólag megbízható forrásból származó üzenet formájában.
  • A lehallgatás célja, hogy a kiberbűnözők olyan érzékeny adatokhoz jussanak hozzá, mint például a bankkártyaadatok.

Miért a SERCO?

A SERCO-nál tudjuk, hogy a hatékony működés alapja a biztonság. Informatikai szolgáltatóként olyan hátteret teremtünk, ami lehetővé teszi a zavartalan működést. Legyen szó egy tűzfal beállításáról vagy egy komplett védelmi rendszer kialakításáról, kollégáink nagy tapasztalattal és hatékonyan járnak el.

Mi nem kockáztatunk, hanem biztosra megyünk. És Ön?

IT szolgáltatások

Read more …Kiberbiztonság

  • Hits: 2520