Felhő alapú szolgáltatások

Hatékony és megbízható infrastruktúra és szoftver –beruházási és üzemeltetési költségek nélkül.

A 2010-es évek egyik fő irányvonalának számító felhő szolgáltatások számtalan előnnyel bírnak. A szolgáltatás helyfüggetlen, méretezhető, költségkímélő és nagy rendelkezésre állást biztosít. Ezek a megoldások szinte bármilyen méretű és típusú vállalat számára előnyösek, csupán a szervezethez illő szolgáltatási típust kell megfelelően kiválasztani. A felhőalapú architektúrák központosítottak és további előnyük, hogy lecsökkentik a rendszer veszélyeztetettségét és az emberi hiba lehetőségét, mivel a folyamatok nagy része automatizált. Kiemelten fontos, hogy a szigorú titkosítási módszerek alkalmazásának köszönhetően a felhőben tárolt adatok maximális biztonságban vannak, továbbá a távolról dolgozó alkalmazottak mobileszközeikről is biztonságosan elérhetik az információkat.

 

Felhő szolgáltatásaink segítségével, az infrastruktúra és a szoftverek üzemeltetésükkel, karbantartásukkal együtt is kiszervezhetőek.

 
 

Megoldásainkat adatparkban, vagy akár Ügyfeleink saját telephelyén elhelyezve is biztosítjuk. Felhő alapú szolgáltatásainknál a jelenleg elérhető legmodernebb technológiákat alkalmazzuk. A megoldást elsősorban azon Ügyfeleinknek ajánljuk, akik a beruházási költségek töredékéért, gyors erőforrás-allokációval szeretnék biztosítani cégük számára az IT infrastruktúrát.