Hálózattervezés

Egyszerűbb, gyorsabb, gazdaságosabb cégen belüli kommunikáció.

Ma már minden cég működéséhez nélkülözhetetlen a számítógépes hálózat. Egy megbízható, jól megtervezett hálózat biztosítja a gördülékeny, zavartalan munkavégzést a mindennapokban. Csökkenti és tervezhetővé teszi a költségeket, hiszen több, különálló hálózat üzemeltetése helyett elég csupán egy jól működő rendszert kiépíteni.

 

A SERCO Informatika releváns tapasztalattal rendelkezik valódi igényeket kiszolgáló, nagy sebességű, strukturált hálózatok tervezésében és kiépítésében, meglévő hálózatok továbbfejlesztésében. A kiépítés során réz és üveg alapú technológiákat, valamint vezeték nélküli megoldásokat egyaránt alkalmazunk.

 

A HP ASA és Cisco CCNA vizsgákkal rendelkező rendszermérnökeink minden esetben Ügyfeleink igényeihez illeszkedő megoldást keresnek, legyen szó vezetékes (LAN) vagy vezeték nélküli (WIFI) hálózatról, IP telefonos hálózat létesítéséről, vagy nagy kiterjedésű (WAN) hálózatok kialakításáról.

 

Portfóliónk Watchguard, Cisco, HP, Mikrotik és D-Link termékekből került összeállításra.

 

Hiba esetén karbantartási szerződés keretében tudjuk biztosítani a rövid időn belül történő kiszállást és a probléma elhárítását, amennyiben szükséges, csereeszköz üzembe helyezését. Annak érdekében, hogy Ügyfeleink számára zavartalan munkavégzést tegyünk lehetővé, 24 órás ügyeleti rendszert működtetünk a hét minden napján.

 

Munkánk során célunk, hogy Ügyfeleink elvárásai alapján a legoptimálisabb megoldást valósítsuk meg, a legjobb eszközök segítségével.