IT üzemeltetés, kiszervezés

Hatékony és megbízható IT fejlesztés és üzemeltetés kiszervezéssel, beruházás nélkül.

 

Egy vállalatnál mindig egy-két informatikussal kevesebb van a szükségesnél. Ha az ellátandó speciális szakterületeket nézzük, akkor sokkal nagyobb a hiány, mivel minden terület más és más specifikációjú szaktudást követel meg.

 

Eddigi tapasztalataira építve a SERCO Informatika személyre szabott megoldásokat szállít Ügyfelei számára. Mindezt annak érdekében, hogy az IT fejlesztések beruházások nélkül jöhessenek létre és az  IT üzemeltetés egy egyszerű, fix költségként jelentkező, mérhető és számon kérhető tétel legyen. Célunk, hogy ügyfeleink az informatika helyett nagyobb erőforrásokat allokálhassanak saját üzleteikbe.

 

Legnagyobb előnye, hogy nem kell olyan kompetenciákat fenntartani, amelyek alkalomszerűen vagy csak fix időközönként szükségesek. A saját munkaerőt is jobban ki lehet használni, hiszen levesszük a kollégák válláról az alacsonyabb kompetencia szintet megkövetelő feladatokat. Így a magasabb kompetenciák valóban magasabb feladatokkal tudnak foglalkozni.

Tipikusan technológia/gyártó-specifikus szakértőket, rendszermérnököket, technikusokat biztosítunk, általában LEVEL1, LEVEL2 támogatói munkakörökben. A leggyakrabban ellátott feladatok  közé  tartoznak a tűzfal-, szerver- és kliensüzemeltetés, karbantartási feladatok, migráció, log ellenőrzés és a dokumentációkészítés.

 

Igény esetén lehetőséget biztosítunk az infrastruktúra kiszervezésére a megkívánt szintnek megfelelően, átvállalva ezáltal a teljes HW/SW üzemeltetést Ügyfeleinktől.

 

A rendszer üzemeltetéshez kapcsolódó szaktudásunk rendkívül széles körű. Az általunk üzemeltetett rendszerek  is  változatos felépítésűek mind  a  szoftver-, mind a hardverösszetevők tekintetében. Rendszereink jellemzően Microsoft és Linux szerverekre és kliensekre, levelező és csoportmunka szoftverekre (MS Exchange + Outlook, Linux alapú mail szerver), fax szerverekre, valamint általános irodai alkalmazáscsomagokra (Office) épülnek. A vállalati informatika standard hardverösszetevői (szerverek, munkaállomások, mobileszközök, nyomtatók, aktív hálózati eszközök) mellett sok helyen üzemeltetünk és felügyelünk különleges eszközöket, eszközparkokat (például vékonyklienseket, nagy teljesítményű dokumentumszkennereket).

 

Habár Ügyfeleink IT rendszerei sokszínűek és nagyon változatos felépítésűek, közös bennük, hogy működésük megbízhatósága tekintetében nagyon szigorúak az elvárások. Cégünkben minden kis-, közép- és nagyvállalat megbízható és széles szaktudású partnerre talál, amely nem csak Budapesten, hanem országosan is minden területet átfogó, megbízható támogatást nyújt.

 

Kollégáink folyamatos képzéseken vesznek részt, tudásukat naprakészen tartják, így felkészülten várják a feladatokat, legyen az egy kisebb irodai környezet, vagy egy nagyvállalat szerteágazó informatikai rendszere.

 

További információkkal, árajánlatkéréssel kapcsolatban keresse bizalommal kollégáinkat az alábbi elérhetőségen: info@serco.hu