Karrier

Stabilitás. Elismerés. Rugalmasság. Csapatszellem. Optimizmus.

Karrier

Stabilitás. Elismerés. Rugalmasság. Csapatszellem. Optimizmus.

A SERCO Informatika több mint 30 éves sikeres múltra tekint vissza. Ez idő alatt cégünk néhány fős vállalkozásból a hazai informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé vált. Munkatársaink mindig elkötelezettségük és szaktudásuk legjavát nyújtják, ennek köszönhető a folyamatos növekedés, és a cég által nyújtott megbízható, stabil háttér. A fejlődéssel párhuzamosan alakultak ki azok a vállalati értékek, melyekre ma is büszkék vagyunk, és amelyeket tudatosan óvunk, fejlesztünk és képviselünk mindennapi életünkben, döntéseinkben.

Amennyiben most nem talált az elképzeléseinek megfelelő lehetőséget nyitott pozícióink között, de érdeklődik a cég iránt és szívesen dolgozna velünk, akkor a job@serco.hu címre várjuk elérhetőségeit, önéletrajzát, valamint információt arról, hogy milyen feladatkör érdekelné. Ha a megadott információknak megfelelő pozíciónk nyílik, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Várjuk szakértő csapatunkba!

Aktuális ajánlataink

Sajnáljuk, de jelenleg minden pozíciónk megtelt.
Karrier
Kapcsolati űrlap
Segítse elő a gyors kommunikációt, a megfelelő terület kiválaszásával! Köszönjük!


© SERCO. Minden jog fenntartva. Site by Meraki.

SERCO Informatika
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.