Fujitsu

A Fujitsu teljes szerver, storage és kliens termékportfóliója elérhető a SERCO Informatikánál.

A SERCO Informatika évek óta a Fujitsu legnagyobb és legrégebbi magyarországi partnere, ezáltal elérhető a japán gyártó teljes termék és szolgáltatás portfóliója.

A legnépszerűbb a Fujitsu PRIMERGY termékcsalád amely rack kivitelben gyors üzletmenetet biztosít skálázhatóság és sok kiegészítő lehetőség mellett, míg tower kivitelben költséghatékony, magas munkabírású eszközök találhatóak a portfólióban. Tárolókban az ETERNUS termékcsalád biztosít egységes minőségű, mégis rendkívül sokszínű termék palettát az entry modellektől a high-end megoldásokig azon ügyfeleinknek, akik a tárolóra bízott adataikat kiemelt biztonságban szeretnék tudni.

A Fujitsu LIFEBOOK portfólió a belépő szintű és még nagyobb teljesítményű, egyéni megoldások sorát kínálja, míg a Fujitsu ESPRIMO család a magas szinten bővíthető számítógépek teljes választékát tartalmazza.

Lehetőséget kínálunk a termékportfóliónkban szereplő eszközök tesztelésre és kipróbálásra demo eszköz biztosításával, akár az Ügyfeleink telephelyén, éles környezetben is.

fujitsu