Rendszertervezés

Személyre szabott és megbízható informatikai rendszerek tervezése, kialakítása, dokumentálása.

A SERCO Informatikánál vállaljuk vállalati informatikai rendszerek fejlesztését. Partnereink számára teljeskörű megoldást nyújtunk, mely magában foglalja a tervezés, a kialakítás, és igény esetén az üzemeltetés feladatait is. Olyan informatikai rendszereket létesítünk, melyek maximálisan alkalmazkodnak és kiszolgálják Ügyfeleink igényeit, biztosítva ezzel a zavartalan és hatékony munkavégzést.

 

A célok határozott és pontos megfogalmazása után kezdődhet az aktuális állapot felmérése, a rendelkezésre álló erőforrások megismerése, a felhasználói igények gyűjtése. Mindezek tükrében szakembereink – folyamatos konzultáció mellett – elkészítik a fejlesztési lépések leírását. Adott esetben alternatív javaslatokat is kidolgoznak, amelyből a kiválasztás utáni döntés alapján nagy figyelmet fordítunk a kiépített rendszer megfelelő dokumentálására, üzemeltetési szabályzatának elkészítésére is.

 

A SERCO Informatika természetesen a megvalósításban is partner, mint a konkrét kivitelezés végrehajtója (hálózatépítés, hálózati eszközök, szerverek, munkaállomások üzembe helyezése stb.). Szükség esetén folyamatos szakértői támogatást biztosít a kivitelezőnek.

 

Vállaljuk felhasználói és üzemeltetői oktatás megszervezését és megtartását. Szükség esetén támogatjuk az üzemeltetést, vagy ellátjuk az ahhoz kapcsolódó feladatokat.