Rólunk

A SERCO Informatika nagy múltú magyar informatikai cég, egyike a legidősebb hazai informatikai vállalkozásoknak. A cég megalakulása óta komoly változás következett be az informatikában, és emiatt üzleti pozíciónk is többször módosult. Mindvégig megvoltak azonban azok az alapok, amelyek segítettek a változó körülmények között az előremutató út megtalálásában. Ezek a fundamentumok a következők: üzleti stabilitás, magas szintű szakmai tudás, partneri kapcsolat üzletfeleinkkel.

 

Cégünk szervezeti felépítése kiforrott. Üzleti eredményünk évről-évre pozitív, és erre építve tudunk fejleszteni, távlatokban gondolkodni. A stabil alapok segítenek minket abban, hogy képesek legyünk partnereinkkel hosszú távú kapcsolatot kiépíteni.

Egy informatikai szolgáltató cégnél elengedhetetlen követelmény a magas szakmai tudás, amely csak jól képzett munkaerővel valósítható meg. Cégünk nagy energiát fordít az új technológiák  elsajátítására,  a  szükséges  szakmai  képzések és minősítések megszerzésére. Éppen ezért hosszú évek óta a legmagasabb kompetencia szinteken stabil és megbízható partnere  vagyunk  több,  a  piacon meghatározó, és azt folyamatosan formáló információ technológiai gyártó vállalatnak is.

 

A SERCO Informatika számos iparágban rendelkezik évtizedes tapasztalattal és kipróbált megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy partnereink számára a legmagasabb színvonalú kiszolgálást biztosítsuk. Termékeinket és szolgáltatásainkat egyaránt a megbízhatóság jellemzi, így lehetőségünk van olyan technológiai infrastruktúrát kínálni, amelyre ki-ki a saját üzletét felépítheti. Célunk nem az egyszeri üzletek kötése – ügyfeleink  üzleti célkitűzéseinek megvalósulásához technológiai partnerként kívánunk hozzájárulni.