Vállalati erőforrás felügyelet

Átlátható, transzparens üzleti folyamatok az erőforrások optimalizálása érdekében.

Ma már a vállalatok és az intézmények is egyre gyakrabban alkalmazzák a vállalati erőforrás felügyelet (VEF) nyújtotta lehetőségeket. A VEF segítségével nem csak a biztonság, de a hatékonyság is nagymértékben növelhető.

 

A VEF célja, hogy biztosítsa a folyamatok ellenőrizhetőségét és átláthatóságát, miközben széleskörű adatgyűjtést tesz lehetővé. Mindennek eredményeként a vállalat költségcsökkentést realizálhat. Segítségével a céges erőforrások felhasználása transzparenssé válik.

 

Alkalmazási területei a létesítmények felügyelete (pl. irodák, raktárak) mellett a tárgyi eszközök felügyelete (gépek és berendezések), valamint a humán erőforrás felügyelete (fizikai foglalkoztatottak munkavégzésének elektronikus adminisztrációja) is lehet.

 

A bevezetett technológia – az Ügyfél igényei alapján – 3 szinten kínálhat megoldásokat a vállalkozás számára:

  1. szint: információbiztosítás az arra jogosultak számára
  2. szint: a kapott információk alapján cselekvés foganatosítása
  3. szint: proaktív tevékenységek rögzítése
 

A távfelügyeleti készülékek Magyarországon fejlesztett moduláris rendszerrel rendelkeznek. Ennek köszönhetően a különböző működések beállításához nincs szükség külön szenzorokra, valamint igény szerint könnyen személyre szabhatóak (pl. felhasználó arculati elemeinek megjelenítésével).

 

A különböző felügyeleti megoldásokhoz felhasznált készülékeket és szoftvereket úgynevezett alkalmazás-szolgáltatásban értékesítjük, egy kézből.

 

Biztosítjuk a szükséges felügyeleti készülékeket, az azokhoz tartozó SIM kártya előfizetését és adatforgalmi költségét, az alkalmazás-specifikus felügyeleti szoftvereket, valamint az optimális működtetéshez szükséges oktatást is, miután nincsenek rejtett költségek és kulcsrakészen tudjuk átadni a személyre-szabott rendszereket.