Végpontvédelem

Végpontok hatékony védelme adatlopás és adatszivárgás ellen.

Napjainkban az antivírus programoknak a kártékony kódok azonosításán és a működésbe lépésük meggátlásán túl a hálózat összes végpontjának higiénés felügyeletét is el kell látniuk. Mindez szükséges ahhoz, hogy megbízható védelmet nyújtsanak az egyre összetettebb fenyegetések ellen, és kellő felügyeletet biztosítsanak a végfelhasználókkal szemben

 

A SERCO Informatika a klasszikus vírusvédelmi megoldásokon kívül tényleges végpontvédelmi opciókat is kínál Ügyfelei számára. Szolgáltatásaink szabályozzák a hálózati számítógépekhez csatlakoztatott, hordozható adattárolók használatát, ellenőrzik az USB és hálózati meghajtókon keresztül áramló adatokat, és ezeket áttekinthető formában naplózzák.

 

A végpontvédelmi menedzsment egy olyan megközelítés a hálózati biztonság témakörén belül, mely konkrét kritériumokat ír elő a végponti eszközök hálózati erőforrásokhoz való hozzáférésének biztosításához. Központi végpont menedzsment bevezetésével időt és energiát takaríthatunk meg, az adatbiztonsági szint jelentős javulása mellett. Alkalmazásával a vállalati környezet összes eszközén a modulok menedzselése központilag történik, illetve az eszközökkel kapcsolatos minden információ azonnal elérhető.

ESET NOD32

 

Az ESET NOD32 Antivírus gyors és hatékony védelmet biztosít a vírusok, férgek, kéretlen reklámprogramok, trójaiak, rootkitek, kémprogramok és adathalász oldalak ellen. A szoftver proaktív módon képes blokkolni a kártevőket anélkül, hogy lelassítaná a számítógépet. Előnye, hogy egyaránt használható Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 8.1 operációs rendszerekkel. Emellett könnyedén telepíthető.

 

Az ESET NOD32 Antivirus nem rendelkezik beépített tűzfallal. Olyan személyi számítógépekre ajánljuk, melyek tűzfalas védelméről egyéb megbízható módon gondoskodnak.

 

Az ESET Smart Security programcsomag a NOD32 technológia új generációja, mely a NOD32 vírus- és kémprogram-védelem mellett tűzfalat, SPAM szűrőt és lopásvédelmi modult is tartalmaz. Így védelmet nyújt az internetes kártevők ellen, elhárítja a betörési kísérleteket, és kiszűri a levélszemetet is. Lopásvédelmi moduljával az elveszett vagy ellopott hordozható eszközök visszaszerzését is segíti. A program védelmet nyújt mind a virtuális, mind a való világ fenyegetései ellen.

eset

G Data

 

A G Data Internet Security két keresőmotorjával, kiváló heurisztikus képességével, felhő alapú védelmével egyedülálló védelmet nyújt a kártevőkkel szemben. Az aktív rootkit- védelem még azokat a kártevőket is eltávolítja, melyek a telepítés előtt férkőztek be a rendszerbe.

 

A G Data Internet Security tűzfala blokkolja a betörési kísérleteket. A teljeskörűen konfigurálható, valósidejű feketelistákhoz kapcsolódó SPAM szűrő pedig megvédi a levelezőprogramokat a kéretlen reklámlevelektől. A szülői felügyelet funkcióval korlátozható, hogy a gyerekek milyen weboldalakat látogathatnak, mennyi ideig használhatják a számítógépet vagy az internetet egy nap vagy egy héten.

 

A szoftver könnyen telepíthető és konfigurálható, a háttérben futva nem lassítja le a számítógépet. A G Data szoftverei a G Data BankGuard Technológia segítségével egyedülálló módon közvetlen védelmet nyújtanak az internetes hitelkártya-használat során a trójaiakkal szemben.

g_data