Skip to main content

Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A SERCO Informatika weboldalának, a www.serco.hu-nak a böngészése az alábbi feltételek elfogadása mellett lehetséges:

A www.serco.hu, annak bármilyen tartalmi eleme, részben vagy egészében szerzői jogvédelem alá esik, amelyhez fűződő jogok felett a SERCO Informatika rendelkezik. A weboldal tartalmát csak a SERCO Informatika előzetes írásbeli engedélye alapján lehet felhasználni.

A SERCO Informatika a www.serco.hu weboldalt a lehető legnagyobb gondossággal állította össze, ennek ellenére sem tudja garantálni az oldalak hibátlanságát és az információk teljes pontosságát, valamint a folyamatos, problémamentes működést. A SERCO Informatika kizár minden felelősséget bármilyen közvetett vagy közvetlen kárral kapcsolatban, amely weboldalának felhasználása nyomán keletkezik. Az aktuális és pontos tájékoztatás érdekében az oldalunkon megadott elérhetőségeken keresse meg munkatársainkat.

A www.serco.hu a teljeskörű tájékoztatás érdekében más honlapokra mutató linkeket tartalmazhat, amely weboldalak tartalmáért a SERCO Informatika semmilyen felelősséget nem vállal.

A honlap „Referencia” részén megjelenített logók szerzői jogi védelem alatt állnak, melyeket kizárólag korábbi, vállalataink között lebonyolított tényleges üzleti tranzakciók alapján üzleti partnereink jobb azonosíthatósága céljából használunk. Előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül azokat a jelen referencia tájékoztatás jobb beazonosíthatósága céljától eltérően semmilyen módon és jogcímen nem használjuk, nem másoljuk, nem terjesztjük, és nem tesszük közzé. Kérjük, amennyiben az érintett logók szerzői jogaival kapcsolatban jogosult eljárni, és a jobb azonosíthatóságot megkívánja szüntetni honlapunk „Referencia” részén, jelezze írásban az info@serco.hu e-mail címre, és a kérdéses, vitatott logókat 2 munkanapon belül levesszük, ügyfelünket csak szöveges módon tüntetjük fel referencialistánkon.

A www.serco.hu üzemeltetője a SERCO Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt.

Cím:1037 Budapest, Bécsi út 314.

Cégjegyzékszám: 01-10-141908.

Jogi nyilatkozat