Vezetőség

„Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. Érts ahhoz, amit csinálsz! Szeresd, amit csinálsz! És higgy abban, amit csinálsz!”

Will Rogers

  • Wéber Tamás

  • Kalocsa Krisztina

  • Odri Kornél

  • Ortutay György

  • Lippai Andrea
Wéber Tamás

Wéber Tamás

vezérigazgató
Tamás kereskedőként kezdte pályafutását a SERCO csapatában 2002-ben, majd a közgazdasági diploma megszerzését követően kereskedelmi igazgató-helyettesként, később kereskedelmi igazgatóként irányította az értékesítési csapatot. A hazai és nemzetközi informatikai piacon szerzett másfél évtizedes tapasztalatát 2012 óta ügyvezetőként kamatoztatja a SERCO élén.
Kalocsa Krisztina

Kalocsa Krisztina

Cégvezető | Pénzügyi Igazgató
Krisztina kommunikáció-technikai mérnöki, valamint közgazdász végzettséggel rendelkezik. Ismereteit a Szent István Egyetem Rendszertechnikai Intézetnél tanszéki mérnökként kamatoztatta, mielőtt a SERCO Informatika csapatába került. Több mint tíz évig szolgáltatási vezetőként koordinálta a szolgáltatási részleg tevékenységét, jelenleg pénzügyi Igazgatóként vezeti a pénzügyi és kontrolling területeket.
Odri Kornél

Odri Kornél

Cégvezető | Szolgáltatási Igazgató
Kornél Gazdasági Informatikus végzettséggel, több mint 20 év szolgáltatói tapasztalattal rendelkezik kereskedelmi és nyílt forráson alapuló rendszerekkel kapcsolatos projektek tervezésében, telepítésében és üzemeltetésében. Széles körű ismereteket szerzett a magas rendelkezésre állású (HA) klaszterek, virtualizációs megoldások, valamint az IT biztonság területén is, és ezekre a kompetenciáira alapozva irányítja a SERCO Informatika szolgáltatási részlegének működését.
Ortutay György

Ortutay György

Kereskedelmi Igazgató
György több mint 20 évet töltött cégvezetőként vagy kereskedelmi igazgatóként elsősorban IT területen tevékenykedő, közepes vagy nagyobb méretű vállalatoknál. Villamosmérnök végzettségével, valamint a hazai piacon szerzett, több iparágra is kiterjedő vezetői tapasztalatával kereskedelmi igazgatóként irányítja a SERCO értékesítési csapatát. Projektmenedzsmentben szerzett tapasztalatának köszönhetően a SERCO kereskedelmi folyamatai zökkenőmentesen és gyorsan valósulnak meg.
Lippai Andrea

Lippai Andrea

Értékesítés Támogatási Igazgató
Andrea kereskedelmi menedzser végzettséggel 2004 óta dolgozik az informatikai piacon. Üzletfejlesztési és kereskedelmi igazgatóként, több cég életében kulcsszerepet vállalt a speciális kereskedelmi területet jelentő közbeszerzés sikeres beindításában és működtetésében, a gyártói, disztribútori és ügyfélkapcsolatok kialakításában. 2020-ban csatlakozott a SERCO Informatika csapatához, ahol értékesítéstámogatási igazgatóként kamatoztatja közel két évtizedes tapasztalatát.
Kapcsolati űrlap
Segítse elő a gyors kommunikációt, a megfelelő terület kiválaszásával! Köszönjük!

Kapcsolat

Kérem, töltse ki űrlapunkat, hogy kollégánk mielőbb felvehesse Önnel a kapcsolatot elérhetőségeinek egyikén!


A SERCO Informatika számos iparágban rendelkezik évtizedes tapasztalattal és kipróbált megoldásokkal.
Kövessen minket

© SERCO. Minden jog fenntartva. Site by Meraki.

SERCO Informatika
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.