Skip to main content

Vezetőség

„Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. Érts ahhoz, amit csinálsz! Szeresd, amit csinálsz! És higgy abban, amit csinálsz!”

Will Rogers

  • Wéber Tamás

  • Kalocsa Krisztina

  • Odri Kornél

  • Lippai Andrea

  • Faragó Tibor
Wéber Tamás

Wéber Tamás

Vezérigazgató
Tamás kereskedőként kezdte pályafutását a SERCO csapatában 2002-ben, majd a közgazdasági diploma megszerzését követően kereskedelmi igazgatóhelyettesként, később kereskedelmi igazgatóként vezette az értékesítési csapatot. A hazai és nemzetközi informatikai piacon szerzett két évtizedes tapasztalatával 2012 óta ügyvezetőként, a 2022-es cégforma váltást követően pedig vezérigazgatóként irányítja a SERCO Informatikát.
Kalocsa Krisztina

Kalocsa Krisztina

Cégvezető | Pénzügyi Igazgató
Krisztina kommunikáció-technikai mérnöki, valamint közgazdász végzettséggel rendelkezik. Ismereteit a Szent István Egyetem Rendszertechnikai Intézetnél tanszéki mérnökként kamatoztatta, mielőtt a SERCO Informatika csapatába került. Több mint tíz évig szolgáltatási vezetőként koordinálta a szolgáltatási részleg tevékenységét, jelenleg pénzügyi Igazgatóként vezeti a pénzügyi és kontrolling területeket.
Odri Kornél

Odri Kornél

Cégvezető | Szolgáltatási Igazgató
Kornél Gazdasági Informatikus végzettséggel, több mint 20 év szolgáltatói tapasztalattal rendelkezik kereskedelmi és nyílt forráson alapuló rendszerekkel kapcsolatos projektek tervezésében, telepítésében és üzemeltetésében. Széles körű ismereteket szerzett a magas rendelkezésre állású (HA) klaszterek, virtualizációs megoldások, valamint az IT biztonság területén is, és ezekre a kompetenciáira alapozva irányítja a SERCO Informatika szolgáltatási részlegének működését.
Lippai Andrea

Lippai Andrea

Értékesítés Támogatási Igazgató
Andrea kereskedelmi menedzser végzettséggel 2004 óta dolgozik az informatikai piacon. Üzletfejlesztési és kereskedelmi igazgatóként, több cég életében kulcsszerepet vállalt a speciális kereskedelmi területet jelentő közbeszerzés sikeres beindításában és működtetésében, a gyártói, disztribútori és ügyfélkapcsolatok kialakításában. 2020-ban csatlakozott a SERCO Informatika csapatához, ahol értékesítéstámogatási igazgatóként kamatoztatja közel két évtizedes tapasztalatát.
Faragó Tibor

Faragó Tibor

Kereskedelmi Igazgató
Tibor mérnök-informatikus végzettséggel rendelkezik. 1997-től 13 éven át dolgozott az informatika területén saját kisvállalkozásában. A SERCO-hoz 2010-ben csatlakozott, és az elmúlt évek során nagy mértékben hozzájárult a cég kereskedelmi sikereihez. Széleskörű üzletkötői tapasztalatával jelenleg kereskedelmi igazgatóként segíti az értékesítő kollégák munkáját.