IT Angyalai Podcast sorozat

Nők, akik nem a levegőbe beszélnek.

IT Angyalai Podcast sorozat

Nők, akik nem a levegőbe beszélnek.

Az EUROSTAT adatai szerint 2019-ben a női informatikusok aránya épp csak meghaladta a 10 százalékot, így az uniós országok rangsorában az utolsó előtti helyen állunk. A SERCO a maga módján két eszközzel is harcol e lehangoló statisztika javításáért.

Először is, a SERCO-nál – a hazai informatikai vállalkozások tekintetében is szinte egyedülálló módon – két hölgy is megtalálható az öttagú felsővezetésben. E kiváló szakemberek menedzseri pozícióba helyezése a SERCO elkötelezettségét jelenti a társadalmi egyenlőség irányában.

A másik fontos lépés a SERCO számára egy saját podcast elindítása volt. Az IT Angyalai néven 2021 ősze óta futó beszélgetéssorozat középpontjában az informatikai szektorban dolgozó nők állnak. A podcast tág teret szentel az előítéletek eloszlatásának és bemutatja, mit profitálhat a társadalom, ha lehetőséget, karriert biztosít az informatikai iparban a nőknek.

IT szolgáltatások
Kapcsolati űrlap
Segítse elő a gyors kommunikációt, a megfelelő terület kiválaszásával! Köszönjük!

Kapcsolat

Kérem, töltse ki űrlapunkat, hogy kollégánk mielőbb felvehesse Önnel a kapcsolatot elérhetőségeinek egyikén!

Mely területeken lehetünk segítségére?


A SERCO Informatika számos iparágban rendelkezik évtizedes tapasztalattal és kipróbált megoldásokkal.
Kövessen minket

© SERCO. Minden jog fenntartva. Site by Meraki.

SERCO Informatika
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.