Skip to main content
Kereskedelem

Megbízhatóság, széles termékpaletta és az álmok megvalósíthatósága

Kereskedelem

Megbízhatóság, széles termékpaletta és az álmok megvalósíthatósága

Ha tökéletes munkaeszközökre, például üzleti notebookra van szüksége: a minőségi és jól ismert Lenovo márka minősített, évtizedek óta meglévő partnereként segítünk vállalatának a legjobb árat és megoldást megtalálni a ThinkPad termékekre. A Fujitsu legnagyobb és legrégebbi partnereiként a Lifebook laptopok és Esprimo asztali gépek beszerzését bízhatja ránk a legnagyobb nyugalommal.

Ha hálózati megoldásban gondolkodna: a hálózattervezéstől a biztonsággal kapcsolatos szolgáltatások megvalósításáig partnerei leszünk. Szerverek üzemeltetése, biztonsági mentések készítése, valamint szerver környezet és home office instant telepítése is a tevékenységeink közé tartozik.

Ha az adatai fontosak, akkor a hálózat- és a végpontvédelem mellett mentéssel-archiválással, biztonsági törléssel és különleges, Datarunner szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésre. Apropó, adatok: az Európai Unióban 2018. óta kötelező GDPR-megfelelésben is számíthat ránk.

Ha a jövő technológiája érdekli, akkor jó hírünk van: mesterséges intelligenciával végzett adatfájl-figyeléssel, és ezzel kapcsolatos riasztással segítjük a még jobb üzleti döntések meghozatalában.

Kereskedelem