Skip to main content

Sporttámogatás

Sporttámogatás

SERCO UNI Győr női kosárlabdacsapat

A SERCO elkötelezett a helyi közösségek fejlődése iránt. Mint magántulajdonú, magyar cég, tisztában van azzal, hogy a segítség mennyit jelent a helyben élők számára, egy-egy közösség életének megkönnyítésére.

Éppen ezért – a már létező, gyümölcsöző együttműködést új szintre emelve – az UNI Győr női kosárlabdacsapat kiemelt támogatójaként a 2022/23-as évadban a nevét is adja a csapat további sikereihez. A lányok ezentúl SERCO UNI Győr néven, a SERCO támogatásával még stabilabb körülmények között készülhetnek fel mérkőzéseikre.

Budapest-Bamako rally: SERCO Explorer Team

A SERCO évekkel ezelőtt kezdte meg támogatói együttműködését a Budapest-Bamako Rally-n a Tóth László vezette SERCO Explorer Teammel. A csapatkapitány több mint tízszer teljesítette a futamot és juttatott célba humanitárius adományokat a világ legszegényebb országaiba.

Kovács Bálint, H-Moto team

Bálint ötéves kora óta motorozik és 2014 óta a H-Moto Team tagja. A SERCO csapata büszke arra, hogy 2015 óta támogathat egy olyan fiatal sportolót, aki 13 évesen már a felnőtt mezőnyben indult és ott ért el számos dobogós helyezést. Pályája azóta is felfelé ível, egymás után három évben is nagyon szép eredményekkel zárta az Endurance 24 órás világbajnokságot.

SERCO Informatika
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.